Des del 2008

L’any 2008, els jugadors i junta de l’Atlètic Club Banyoles, assessorats per Ferran Vila, sommelier i aleshores jugador i directiu del club, van crear la cervesa artesana Atlètica.

L’objectiu era fer una bona cervesa i poder ajudar econòmicament l’Atlètic Club Banyoles.

Avui, el 100% del benefici que genera l’Atlètica es destina a despeses generals de l’Atlètic Club Banyoles.

Visita la web de l'Atlètic!

  • “Cervesa fresca i natural, de cos contudent i amb un postgust suau, una autèntica Lager tipus Pilsen. ”

    — Ferran Vila, sommelier.

  • Cervesa de baixa fermentació (entre 7 i 8 dies de maceració i 55 dies de maduració).

    Maduració a la bodega.

Lager Artesana

Lager és un tipus de cervesa que s'elabora amb llevat de baixa fermentació a temperatures més baixes i per períodes de maduració més llargs dels que se solen utilitzar per elaborar cervesa d'alta fermentació o de tipus ale.

Ingredients naturals

Ingredients: aigua, malta d'ordi, llúpol i llevat.
Cervesa de baixa fermentació (entre 7 i 8 dies de maceració i 55 dies de maduració a la bodega).

Maridatge

Cervesa que acompanyaria perfectament plats de carns blanques amb acompanyaments suaus i poc especiats, com per exemple un “pit de paó amb beixamel de romaní”.

Se'n pot comprar?

A vegades si!
La cervesa Atlètica se serveix en caixes de 12 ampolles de 33 cl.
Pots demanar-la els dies de partit de futbol al Camp Vell de Banyoles però, si no pots esperar, contacta a través de Whatsapp  

Transport gratuït al Pla de l'Estany.