Atlètica

l’Atlètica

Cervesa artesana lager

La cervesa Atlètica és una cervesa fresca i natural, que recorda una autèntica cervesa lager tipus pilsen. L’entrada en boca és fresca i agradable, suau, sedosa amb un punt herbaci (herbes de marges mediterrànis) té un final sec i lleugerament secant, amb un postgust amb records de segona fermentació sense sobrepassar els aromes de fruits secs i retrobant notes de petita amargor.

És una cervesa de baixa fermentació (7-8 dies de maceració i 55 dies de maduració). Es recomana servir-la entre 4 i 6 ºC (4ºC a l’estiu; 6ºC a l’hivern) en una copa tipus flauta d’uns 25 cm d’alt.

Cervesa addient per a tots moments, sempre i quan es tingui temps per a saborejar-la i disfrutar-la.

Nota de cata

S’ha intentat aconseguir una cervesa fresca i natural, sense que perdi un cos amb contundència amb un postgust suau i que recordi una autèntica cervesa lager tipus pilsen.
Cervesa de baixa fermentació (7-8 dies de maceració i 55 dies de maduració).
Cal servir-la entre 4 i 6 ºC (4ºC a l’estiu; 6ºC a l’hivern).
Copa tipus flauta d’uns 25 cm d’alt.

Cata

Color groc daurat amb reflexes d’or nou.
Cervesa nítida (que anirà en augment mentre descansi a l’ampolla) i brillant.
Es poden trobar petites terbolències degut a les mares del llevat, doncs parlem d’una cervesa artesanal i que no ha estat filtrada de manera mecanitzada.
Escuma blanca i pesant, consistent i perfumada.
Bombolla petita i fina, persistent i continuada.
Entrada en boca fresca i agradable, suau, sedosa amb un punt herbaci (herbes de marges mediterrànis).
Recorregut ràpid i àgil sense molestar el carbònic, deixant en el seu pas de boca, aquest punt amarg de “La Galena” (tipus de llúpol que precisament dóna l’amargor).
Final sec i lleugerament secant, amb un postgust amb records de segona fermentació sense sobrepassar els aromes de fruits secs i retrobant una altra vegada aquestes notes de petita amargor.
Cervesa addient per a tots moments, sempre i quan es tingui temps per a saborejar-la i disfrutar-la.

Meridatge

Cervesa que acompanyaria perfectament plats de carns blanques amb acompanyaments suaus i poc especiats, com per exemple el “pit de paó amb beixamel de romaní”.